Xarxa Afic

Categories

BONUSAN ESPAÑA

Salut i bellesa » Herbolaris i dietètica

Foto principal

Foto secundària

Carrer Juan Ramón Jiménez, 6
03730, Xàbia/Jávea - Alicante/Alacant
Tel.: 966463815
 

Disposen de:
  • Local accessible Local accessible

Bonusan vol contribuir una sensació de control sobre la salud propia. Som una empresa familiar, inspirada, que es dedica desde l'any 1966 al suministre de suplements alimenticis i extractes vegetals de calitat profesional. A present se es troba en set paísos. Portem a cap les tarees de investigació, deserrollament i producció en la nostra fábrica, úbicada en els Paísos Baixos.

Moltes persones encara ignoren que es pot arribar molt a través de l'alimentació, l'ejercici i la suplecció. Es una oportunitat perguda, no sols per al individu, sino també per a la societat. Per alló oferim un ampli acces als nostres conoiximents profesionals. Busquem de forma activa a comprender millor, i basantmos tot lo que decidim, fem i fabriquem en investigacions científiques.

Mirem un futur amb una millor calitat de vida per a tots: Living Queality. A través de la nostra fundació Natura Fondation, organitzem cursos i formacions en els terrenys de nutrició, ejercici, terapia ortomolecular y psiconeuroinmunología clínica. Tots els nostres esforsos es centren en un sol objectiu: oferirli un major control sobre la salud.Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 17:00