Xarxa Afic

Categories

CABO CASSE S.L.

Llar i decoració » Material de construcció

Foto principal

Foto secundaria

Carrer Liverpool, 15
03730, Xàbia/Jávea - Alicante/Alacant
Telf.: 965792502
 
Visita su página webVisita la seua pàgina web

  • Local accesible Local accesible

Lloguer de máquinaria i ferretería

Cabo Casse SL es una empresa de lloguer familiar que es va estableir en 1999 i s'especialitza en el lloguer de maquinaria de construcció i jardinería, ademés de contar amb una amplia gama de productes complementaris en la nostra ferretería. En Cabo Casse, el nostre objectiu es proporcionar máquines i productes de calitat de marques llíder al millor preu per a oferir als nostres client productes profesionals al millor valor entre el preu i calitat.

Cabo Casse està úbicat prop del centre de Xàbia/Jávea amb bon acces fácil a la nostra unitat de 1200m2 on trobará estacionament i totes les ferramentes que necesita, desde l'edifici complet de sa casa fins cualsevol treball de bricolatje, que pugues fer en la casa o en el jardí.

Per a respaldar a aquestes marques llíders, oferim un excelent servici de postventa en el nostre taller especialitzat, on es poden reparar i reparar els típus de máquines.

Per a obtindre més informació, visite la nostra tenda o contáctens per teléfon o correu electrónic per a recibir un asesorament profesional i cordial.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00