Xarxa Afic

Categories

CANO, PUIGCERVER Y ASOCIADOS, S.L.P.

Llar i decoració » Material de construcció

Foto principal

Foto secundaria

Avinguda Ausias March, 5 Esc.2 5
03730, Xàbia/Jávea - Alicante/Alacant
Telf.: 966460800
Mòbil: 609434185
 
Visita su página webVisita la seua pàgina web

  • Local accesible Local accesible

Arquitectura Técnica

CANO, PUIGCERVER Y ASOCIADOS es un Estudi de Arquitectura Técnica fundat en 1991, i dedicat principalment a la Direcció Facultativa de l'obra i a la Gestió integral de projectes de construcció, desde l'ajuda en disenys inicials, estimació de costos, seguiment documental, ejecució material i entrega de l'obra terminada.

L'experiencia acumulada en les obres ejecutades per CANO, PUIGCERVER Y ASOCIADOS a lo llarg dels anys, unida al continu empeny en millorar i actualizar la nostra formacioó técnica, ens ha permitit ampliar els servicis oferits als nostres clients. Inicialment enfocat en la direcció facultativa, en la actualitat l'Estudi realitza la Gestió completa del process de l'obra (Project Managment): desde la concepció inicial del projecte fins l'entrega final de l'obra, incluint la gestió administrativa i el control de ejecucció dels treballs. El Estudi pot gestionar així mateix el posterior manteniment del edifici i de le seues instalacions.

CANO, PUIGCERVER Y ASOCIADOS disposa d'un equip de treball equilibrat, capaç de abordar cualsevol projecte i te amplia experiencia de colaboració amb altres técnic en obres emblemátiques.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:00 a 14:30