Xarxa Afic

Categories

EL GOSSET CONTENT

Flors, jardineria i animals » Mascotes i accessoris

Foto principal

Foto secundaria

  • Facebook

Carrer LOPE DE RUEDA, 5 BAJO DERECHA
46900, Torrent - Valencia/València
Telf.: 617594528
 

  • Local accesible Local accesible

Perruqueria canina, complements i alimentació.

SOBRE EL GOSSET CONTENT

En El Gosset Content unim els nostres coneixements a la nostra passió pels animals, per donar-li les millors cures a la teva mascota.

Estem en contínua formació ja que la nostra passió i ofici no tens límits d'aprenentatge i volem sempre oferir el millor servei als nostres clients. Som coneixedors de la morfologia i anatomia del gos.

PERRUQUERIA CANINA

En el nostre servei de perruqueria a part de posar tota la nostra obstinació i coneixements a deixar el mes bell possible al teu fidel amic, sempre incloem el tall d'ungles, la neteja de plantessis, el buidatge de glàndules anals (en cas de ser necessari), la neteja d'oïdes i si fos necessari, la depilació de l'excés de borrissol en el pavelló auditiu.

En El Gosset Content sempre fem ús de cosmètica de primera qualitat, utilitzant sempre el producte adequat segons l'estat de la pell, del pèl, buscant millorar la textura etc.... Volem demostrar-te que un servei de qualitat està a l'abast de tots.

CORT A TISSORA

Estem especialitzats en la tècnica de tall a tissora, i volem demostrar-te que sempre es pot treure mes partit a l'arranjament del teu gos d'una manera mes artesanal i personalitzat com ofereix l'ús de les tissores.

Som coneixedors de la morfologia i anatomia del gos i sempre arreglem cada gos de manera personal buscant treure el màxim perquè el teu, el seu amo, quedis content amb el nostre servei.

STRIPPING

Els gossos de pèl dur tenen diverses capes de pèl i subpelo. Una capa jove en maduració i una capa de cobertura o madurada.
En el seu estat salvatge ho anirien perdent amb les branques o esbarzers, però al no ser així l'hi hem de renovar nosaltres mateixos.

Horari:

HORARI D'ESTIU DILLUNS A DIJOUS: 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00 DIVENDRES: 10:00 - 14:00 / 15:00 - 17:00 DISSABTE: 10:00 - 14:00